Bedava Findeks Kredi Notu Öğrenme – HangiKredi İndirim Kodu

Kod Süresiz
HangiKredi sitesi üzerinden bilgileri doldurup, satın alma kısmında SIGORTA100 kodu...Daha Fazla

HangiKredi sitesi üzerinden bilgileri doldurup, satın alma kısmında SIGORTA100 kodu ile ücretsiz hangi kredi raporu alabilirsiniz. Rapor çıktıktan sonra Findeks hesabınıza girip, detaylı Findeks raporunuzu da indirebilirsiniz. https://www.hangikredi.com/kredi-notu

Bedava Findeks Kredi Notu Öğrenme

HangiKredi Notu ile Kredi Sağlığınızı Anında Öğrenin! Kredi ve kredi kartı limitlerinizi, banka bazlı onaylanma ihtimallerinizi bankaya başvurmadan öğrenin.

HangiKredi Notu Önizleme Daha Az

GORTA100 Kodu Aç 
49% Başarılı

Ücretsiz Findeks Kredi Notu Öğrenme – HangiKredi Kupon Kodu

Kod Süresiz
HangiKredi adresine gerekli bilgileri girdikten sonra ödeme adımında kampanya kodu...Daha Fazla

HangiKredi adresine gerekli bilgileri girdikten sonra ödeme adımında kampanya kodu alanına CSA100 kodunu yazarak ücretsiz Findeks kredi notunuzu öğrenebilirsiniz. https://www.hangikredi.com/kredi-notu

Ücretsiz Findeks Kredi Notu Öğrenme Daha Az

CSA100 Kodu Aç 
23% Başarılı

Findeks’te % 10 Yolcu360 İndirim Kodu – Findeks Üyelerine Özel Araç Kiralama İndirimi!

Fırsat Süresiz
Aracın Yolcu360'ta, indirimin Findeks’te! Findeks üyelerine özel araç kiralamalarında indirim...Daha Fazla

Aracın Yolcu360’ta, indirimin Findeks’te! Findeks üyelerine özel araç kiralamalarında indirim avantajı! Findeks Üyelerine Özel Araç Kiralama İndirimi!

  • Kampanya 31.08.2022 00:00 ile 30.11.2022 23:59 tarihleri arasında, yurtiçi 1-29 gün kiralamalar için geçerlidir.
  • Yukarıda belirtilen kampanya tarihleri arasında Findeks Mobil üzerinden Findeks Risk Raporu alan Findeks üyeleri, https://yolcu360.com/tr/kampanya/findeks/ web sitesi veya yolcu360 mobil uygulaması üzerinden 31 Ağustos – 30 Kasım tarihleri arasında yapacakları araç kiralamalarında net fiyatı* üzerinden %10 indirim kazanacaklardır.*Net Fiyat, www.yolcu360.com ve/veya Yolcu360 mobil uygulamaları üzerinde nihai tüketicilere gösterilen diğer bir deyişle tüketicinin www.yolcu360.com ve/veya Yolcu360 mobil uygulamaları üzerinden yaptıkları araç kiralama sorgulama sonuçlarında gösterilen fiyattır.
  • Üyelerin kampanya kapsamındaki indirimden faydalanabilmeleri için kullanacakları indirim kodu, Findeks Risk raporu satın alımı sonrasında, üyelerin ilgili rapor satın alımını takip eden haftanın iş günü olan Salı ve Perşembe günleri, satın alım işleminde kullandığı cep telefon numarasına KKB tarafından SMS aracılığıyla iletilecektir.
  • İndirim kodu Findeks üyesi tarafından 05.12.2022 tarihi saat 00:00’a kadar Yolcu360 platformları üzerinde kullanılmadığı takdirde geçerliliğini yitirecektir.
  • Findeks üyeleri, kendilerine iletilecek indirim kodunu üçüncü bir kişiye ileterek, üçüncü kişinin bu indirimden faydalanmasını sağlayabilirler.
    Ancak kampanya kapsamında iletilen indirim kodu yalnızca bir kişi tarafından kullanılabilir ve kampanyadan yalnızca bir kere faydalanılabilir.
  • Findeks üyeleri, her türlü taleplerini ve sorularını 0850 360 7 360 nolu telefon numarasından yolcu360 Müşteri Hizmetleri’ni arayarak yolcu360’a yöneltmelidir.
  • Kampanya kapsamında yolcu360 ‘ın sağladığı hizmetlerle ilgili şikayetlerin muhatabı doğrudan yolcu360’dır. KKB, yolcu36Vnın sağladığı hizmetle ilgili herhangi bir taahhüt vermez ve bu hizmetle ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
  • www.yoIcu360.com ve/veya Yolcu360 mobil uygulaması aracılığıyla, tedarikçi araç kiralama firmasından kiralanan aracın teslimi ve kullanımı ile ilgili olarak, ilgili tedarikçi araç kiralama firmasının kiralama ve kullanım koşulları geçerli olacağından, bu hususlar kampanya kapsamının, KKB ile yolcu360’ın yetki ve kontrolünün dışındadır.
  • KKB Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. ve yolcu360 kampanyayı dilediği zaman durdurma, kampanya süresini uzatma, sona erdirme, askıya alma ve her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar.

İşlem Tarihi: 01 Eylül 2022 – 30 Kasım 2022

Kiralama Tarihi: 01 Eylül 2022 – 05 Aralık 2022

Kampanyadan Nasıl Yararlanabilirsiniz?

  • Kampanya, Findeks üyelerine özeldir.
  • Findeks üyeleri herhangi bir dijital kanal (Findeks Mobil veya Findeks.com veya Findeks i-sube) üzerinden ilgili tarihlerde Findeks Risk Raporu satın alarak https://yolcu360.com/tr/rent-a-car/ web sitesinde veya yolcu360 mobil uygulamasında kullanılmak üzere özel araç kiralama indirimi kazanır. Findeks Risk raporu  satın alımı sonrasında, üyelerin ilgili rapor satın alımını takip eden haftanın ilk iş günü, satın alım işleminde kullandığı cep telefon numarasına SMS aracılığıyla kampanya kodu paylaşılır. Kampanya Kodunuzu yolcu360.com internet sitesi veya Yolcu360 mobil uygulamasından kampanya sayfasına girildiğinde açılan ekrana kampanya kodunu girerek indirimli fiyatları listeleyebilir ve kiralama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 0850 360 5 360 Yolcu360 Misafir Merkezini arayıp Yolcu360 kampanya kodunuzu ileterek indirimli fiyatlardan kiralama işleminizi yapabilirsiniz.
  • Findeks üyeleri, kendilerine iletilecek kampanya kodunu üçüncü bir kişiye ileterek, üçüncü kişinin bu indirimden faydalanmasını sağlayabilirler. Ancak kampanya kapsamında iletilen promosyon kodu yalnızca bir kişi tarafından kullanılabilir ve kampanyadan yalnızca bir kere faydalanılabilir.
  • İletilen kod Findeks üyesi tarafından  03  Kasım 2022 00.00 tarihine kadar aktifleştirilmelidir. Bu süre içerisinde aktifleştirilmeyen promosyon kodlar geçerliliğini yitirecektir.

Kampanya Koşulları

  • Kampanya yurt içi ve yurt dışı kiralamalarda geçerlidir.
  • Kampanya 1-29 gün arası kiralamalarda geçerlidir. Bu nedenle aylık ve uzun dönem kiralamaları kapsamamaktadır.
  • İlgili araç grubuna ait teminat tutarları (depozito) aracın tesliminde misafirin şahsi kredi kartından tahsil edilmektedir.
  • Kampanya fiyatları, günlük net araç kiralama fiyatları üzerinden indirimli olarak hesaplanır.
  • Araç kiralama ücreti dışında yapılan ödemeler kampanya kapsamı dışındadır (depozito, sigorta, muadil araç, drop, farklı yerde bırakma ücreti vs).

Diğer Koşullar

  • Kampanya dahilinde rezervasyon yapılan aracın tesliminde ilgili firmanın kullanım koşulları geçerli olup, kiralayan kişi bu koşulları sağlamalıdır.
  • Kampanya başka bir kampanya veya indirim kodu ile birleştirilemez.
  • Bahsedilen araç modelleri; ilgili grubun örneği olarak kabul edilmekte olup kiralama anında ilgili araç grubundan başka muadil bir araç ile hizmet verilebilir.
  • Araç gruplarına göre kiralama işlemleri minimum 21 yaş en az 1 yıllık ehliyet gerektirmektedir.
  • Yolcu360 ve Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. önceden haber vermeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

Rezervasyon, soru ve talepleriniz için yolcu360.com’u ziyaret edebilir, sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaşabilir (Facebook, Twitter, Instagram) veya 0850 360 5 360 numaralı Yolcu360 Misafir Merkezi’ni arayabilirsiniz.

https://www.findeks.com/kampanya/aracin-yolcu360ta-indirimin-findekste-

https://yolcu360.com/tr/kampanya/findeks/

Daha Az

Hemen Al
100% Başarılı

25TL Findeks VodafonePay Kart İndirimi

Fırsat Süresiz
Vodafone Pay’lilere Findeks Harcamalarında 25 TL Hediye! Finansal hayatına yön...Daha Fazla

Vodafone Pay’lilere Findeks Harcamalarında 25 TL Hediye! Finansal hayatına yön vermek iseyenler, Findeks’te 100 TL ve üzeri harcamalarında 25 TL kazanıyor. Vodafone’lu olmanız gerekmiyor. Ücretsiz ve para yüklemeli sanal bir karttır. VodafonePay Android | iOS

  • Kampanya, 01.02.2023 – 28.02.2023 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Findeks Kredi Notu, Risk Raporu, Uyarı Hizmeti, Takipçi ve Not Danışmanım gibi tekil hizmetlerle birlikte, Avantajlı Not Danışmanım, Klasik ve Premium paket hizmetlerini Vodafone Pay Kart ile ödenmesi durumunda hediyeye hak kazanılacaktır.
  • Kampanya kapsamında tek seferde en fazla 25 TL ödül yüklemesi yapılacaktır. 100 TL ve altı harcamalar ödüllendirilmez.
  • Vodafone Pay Kart sahibi olmak için; uygulama mağazalarından Vodafone Pay uygulaması indirilerek anında ücretsiz sanal kart oluşturulabilir veya Vodafone Mağazaları’ndan Fiziksel Vodafone Pay Kart alabilirsiniz.
  • Kazanılan tutar, kullanıcıların Vodafone Pay kartlarına aşağıdaki tarihlerde yüklenecektir.
  • 1-28 Şubat tarihleri arasında alışveriş yaparak promoya hak kazananlara 1-13 Mart tarihinde yükleme yapılacaktır.
  • Kazanılan hediye, tüm e-ticaret alışverişlerinde ve fiziksel kart ile mağaza içi harcamalarda kullanılabilir.
  • Kampanya döneminde yapılan ilk harcama dikkate alınacaktır.
  • Hediye yüklenecek tarihler arasında, kullanıcının hesabında en az 1 adet Vodafone Pay Kart’ının aktif olması gerekir. Hesabında aktif Vodafone Pay Kart bulunmayan kullanıcılara hediye yüklemesi yapılamayacaktır.
  • Kampanyadan yararlanan kullanıcılara bir gün geçerli 60dk hediye tanımlanacaktır, birden fazla kampanyadan yararlanan müşterilerimize de toplam 60dk hediye faydası verilecektir.
  • Aylık bakiye yükleme limiti dolan müşterilere kazandıkları hediye o ay yüklenemez, bir sonraki ayın ilk günü yüklemesi gerçekleştirilir.
  • Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptali durumunda kampanyadan faydalanılamayacaktır.
  • Vodafone Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş ve Kredi Kayıt Bürosu, kampanyayı durdurma ve/veya değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.

https://www.vodafonepay.com.tr/kampanyalar/vodafone-pay-findeks-kampanyasi.php

Vodafone Pay Masterpass Daha Az

Hemen Al
100% Başarılı

Enpara İle Findeks Risk Raporu Ücretsiz

Fırsat Süresi Doldu
31 Aralık 2021’e kadar her ay Findeks üzerinden Enpara.com Kredi...Daha Fazla

31 Aralık 2021’e kadar her ay Findeks üzerinden Enpara.com Kredi Kartı’nız ile 12,98 TL’ye (11,00 TL + KDV) satın alacağınız ilk bireysel risk raporu bizden!

Kampanyadan yararlanmak için en az 2 fatura ödeme talimatınızın olması ve Enpara.com Kredi Kartı ekstre borcunuzun en az 1.000 TL olması yeterli!

Geçerlilik tarihi: 01 Ocak 2021 – 31 Aralık 2021

Kimler kullanabilir: Tüm Enpara.com Müşterileri

Kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz?

Kampanyadan yararlanabilmek için:

  • Enpara.com Kredi Kartı’nız ile www.findeks.com veya Findeks mobil uygulaması üzerinden bireysel risk raporu almanız,
  • Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza ve/veya Enpara.com Kredi Kartı’nıza tanımlanmış en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatınızın bulunması ve söz konusu faturaları o ay ödemeniz,
  • Findeks risk raporu aldığınız ay kesilen Enpara.com Kredi Kartı ekstrenize ait ekstre borcunun en az 1.000 TL olması gerekir.

Kampanya boyunca her ay kazandığınız indirimler, bir sonraki ayın 7. gününde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır.

Nelere dikkat etmelisiniz?

  • Kampanya 1 Ocak – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında her ay Enpara.com Kredi Kartı ile www.findeks.com web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden satın alınan ilk bireysel risk raporu için geçerlidir. (Sanal kredi kartı ile yapılan harcamalar da kampanyaya dahildir.)
  • Kampanya sadece 11,00 TL + KDV (12,98 TL) değerindeki bireysel risk raporu için geçerlidir, Findeks’in ücretli olarak sunduğu diğer ürünler kampanya kapsamında değildir.
  • Kampanyadan yararlanabilmeniz için, Findeks risk raporu satın aldığınız ayın sonu itibarıyla en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatınızın bulunması, o ay vadesiz TL hesabınızda veya kredi kartınızda bu faturalara ait en az birer ödeme kaydı bulunması ve o ay içinde kesilen Enpara.com Kredi Kartı ekstrenize ait ekstre borcunun en az 1.000 TL olması gerekir.
  • Örneğin; 15 Ocak’ta Findeks üzerinden bireysel risk raporu aldığınızı ve kredi kartınızdan 12,98 TL harcama yaptığınızı varsayalım. Kampanyadan yararlanıp 8 Şubat’ta 12,98 TL iade alabilmeniz için, 1 Şubat’ta vadesiz TL hesabınıza veya kredi kartınıza tanımlı olan en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatınızı, 1 – 31 Ocak tarihleri arasında bu talimatlarınıza konu olan faturalarınız için en az birer adet ödeme kaydını ve Enpara.com Kredi Kartı’nızın Ocak ayında kesilen ekstresine ait ekstre borcunun en az 1.000 TL olduğunu görüyor olmamız gerekiyor.
  • Kampanya kapsamında sadece Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza ve/veya Enpara.com Kredi Kartı’nıza bağlı olan otomatik fatura ödeme talimatları dikkate alınır. Para transferi, kredi kartı ödeme ve cep telefonu TL yükleme talimatları kampanyaya dahil değildir.
  • Yeni oluşturacağınız otomatik fatura ödeme talimatları için internet veya cep şubemizin “Talimatlar > Yeni talimat ekle” adımını kullanabilirsiniz.
  • Kampanyaya sadece Enpara.com kanalları üzerinden tanımlanan talimatlar dahildir, kurumların kendi kanalları üzerinden tanımlanan talimatlar kampanya kapsamında dikkate alınmaz.
  • Kampanya boyunca her ay satın alınan ilk risk raporu için 12,98 TL iade yapılır. Kampanya boyunca toplamda en fazla 38,94 TL iade alınabilir.
  • Kampanya süresi boyunca Findeks bireysel risk raporu ücretinin aşağı veya yukarı yönlü olarak güncellenmesi durumunda kampanya şartları da aynı şekilde güncellenir.
  • Kazanılan iadeler bir sonraki ayın 7. gününde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır. Ayın 7. gününün bir tatil gününe denk gelmesi durumunda iadeler takip eden ilk iş gününde gerçekleştirilir. İade kazanan müşteriler aynı gün mobil bildirim yoluyla bilgilendirilir.
  • Kampanya kapsamında satın alınan ürün ve hizmetlerle ilgili her türlü sorun, itiraz ve şikayeti ilgili firmanın müşteri hizmetleri kanallarına iletebilirsiniz. Enpara.com, satın alınan ürün ve hizmetlerle ilgili herhangi bir sorumluluk taşımaz.
  • Enpara.com, öncesinde bilgi vermek kaydıyla, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Findeks risk raporunuz bizden! Daha Az

Hemen Al
100% Başarılı

Son Eklenen Bankaya Özel Kuponları

Amazon.com.tr’de 5000TL Alışverişe 500 TL İndirim! [Maximum] + 6 Taksit

Fırsat 6 gün kaldı
Amazon.com.tr'de 500 TL indirim kazan! 16-30 Nisan 2024 tarihleri arasında... Detayını Gör
Hemen Al
100% Başarılı

FashFed’de 400 TL Worldpuan! Üstelik 8 taksit!

Fırsat 6 gün kaldı
5 Nisan-30 Nisan 2024 tarihleri arasında FashFed'den yapacağınız 3.000 TL... Detayını Gör
Hemen Al
100% Başarılı

idefix’te 200TL Worldpuan [Yapı Kredi] + 6 Taksit

Fırsat Süresiz
World Mobil’e özel www.idefix.com’dan ve idefix mobil uygulamasından tek seferde... Detayını Gör
Hemen Al
100% Başarılı

Intersport’ta 300TL WorldPuan! Üstelik 6 taksit! – Yapı Kredi World

Fırsat 6 gün kaldı
Intersport mağazalarından ve online mağaza www.intersport.com.tr’den tek seferde yapılacak peşin... Detayını Gör
Hemen Al
100% Başarılı

MediaMarkt Birikimli MaxiPuan Fırsatı! [2000-5000-9000-15000TL]

Fırsat 6 gün kaldı
Maximum Mobil’den veya İşCep'ten kampanyaya katılın, 1 Şubat - 30... Detayını Gör
Hemen Al
100% Başarılı

🟩 Findeks indirim kodu Nisan 2024
🏷️ Findeks indirim kodu güncel olarak bu sayfada bulunmaktadır. 🛒 Alışverişlerinizi Findeks indirim kuponu kodu kullanarak ucuzlatabilir ve paranızdan 🤑 tasarruf edebilirsiniz.
😍 Findeks kupon kodu ve kampanyaları, hediye çeki, banka kredi kartı indirimleri, çekiliş haberleri sürekli eklenip sizlere ücretsiz sunuluyor.
🔥 Tamamen ücretsiz ✅ geçerli kupon kodlarına tek tıkla ulaşıp tasarrufun tadını çıkarın.
Findeks promosyon koduna ulaşmanın en kolay yolu Kuponla.com sitemizdeki indirimli sıcak fırsatları kaçırmayın!
🛍️ Sepette indirim & bedava kampanya kodlarını kaçırmamak için 🔔 bildirimleri açabilir, e-posta bültenine üye olabilir, sosyal medyadan takip edebilirsiniz. Keyifli indirimli alışverişler 😋.