Bulaşık Makinesi Çekilişine Katılım 30 Eylül itibariyle sona ermiştir. 

-------------------------------------------------------------

FINISH.COM.TR'DEN 6 KİŞİYE ALTUS AL434 L A++ BULAŞIK MAKİNESİ HEDİYE!

Finish.com.tr sürprizleriyle geldi. 

24 Temmuz - 30 Eylül tarihleri arasında yapacağınız her 100 TL'lik harcama ile Altus AL434 L A++ 4 Programlı Bulaşık Makinesi çekilişine katılmaya hak kazanacaksınız.  

Çekilişe katılmak için yapmanız gerekenler: 

1. Siparişinizi tamamlamadan önce finish.com.tr üyelik sayfasından üye olmayı unutmayınız.

2. Adres adımında ad - soyad - telefon numarası - ev adresi bilgilerini eksiksiz girdiğinizden emin olunuz.

3. Ad-soyad bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır.

4. Çekilişe katılabilmek için alışveriş sepetinizin toplam değerinin 100 TL ve katları olmasına dikkat ediniz. Her 100 TL'lik harcamanızla çekilişi kazanma şansınız artacaktır. 

5. İptal & iade edilen siparişler çekilişe katılamayacaktır. 

Bulaşık makinesinin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Kampanya tarihleri www.finish.com.tr web sitesine üye olup, Reckitt Benckiser Ev ve Hijyen Ürünleri A.Ş.’ye ait Finish markalı ürünlerden tek seferde 100 TL ve katları tutarında (her 100 TL’ye 1 çekiliş hakkı) alışveriş yaptıklarında fatura üzerindeki her 100 TL’lik alışveriş için(kargo hariç) 1 çekiliş hakkı kazanacaklardır. Ad-soyad bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Kampanya sonunda yapılacak çekilişte 6 kişi Altus AL434 L A++ 4 Programlı Bulaşık Makinesi (birim değeri: 2.699,00 TL) ikramiyesi kazanacaktır. Çekiliş 20.10.2021 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 25.10.2021 tarihinde Birgün Gazetesi’nde duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta ile tebligat yapılacaktır.

Detaylı bilgiye bu metinden ulaşabilirsiniz.