Doğuş Black Label Demlik Poşet Çay 100 Adet
Doğuş Black Label Demlik Poşet Çay 3.2 g x 100 Adet
slider-0

Doğuş Black Label Demlik Poşet Çay 3.2 g x 100 Adet

Ürün Kodu : S17011
Marka : Doğuş
114,22 TL + KDV
115,36 TL
Taksit Seçeneklerini Gör
Sepetinizde adet bulunmaktadır.
Tahmini Kargoya Teslim Tarihi : 25 Nisan 2024
Ürün Açıklaması
Soru Cevap

Doğuş Black Label Demlik Poşet Çay 100 Adet x 3.2 g

Çay üretimi ve kullanımı, yüzyıllardır süregelen bir gelenektir. Tarihi M.Ö. 2737'lere dayanan çay, çay bitkisinin tesadüfen suya düşmesiyle bulunmuştur. Sabah kahvaltısından gecenin geç saatlerine kadar hayatımızın içinde bulunan çay, zaman ile değişik kültürel değerlerin de ortaya çıkmasına sebep olmuştur. Gün içinde tükettiğimiz içecekler bize hem keyif hem de enerji vermektedir. Ofise gelir gelmez hemen çayımızı yudumlamaya başlarız. Gün içinde, çalışma esnasında, toplantılarda veya molalarda çay içmeyi sürdürürüz. Sıcak aile sohbetlerimizin, misafir ikramlarımızın, arkadaş buluşmalarımızın ve ofis ortamlarının olmazsa olmazı çay, farklı aroma çeşitleri ile çay tiryakilerinin beğenisine sunulmuştur.

Demlik Poşet çaylar hem günlük hem de iş hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir. Dökme çaylara oranla daha hızlı ve pratik çözümler sunan demlik poşet çaylar günümüzde hem kullanımı hem de ekonomik açıdan çok fazla ilgi görmektedir. Demlik poşet çay doğru demlendiğinde dökme çay lezzetini sunmaktadır. Demlik poşet çaylar, çay ve bitki yapraklarının demlikte dağılmaksızın demini ve lezzetini vermesini sağlar. Çay demleme poşetlerinin ölçüleri çay yapraklarının genişleyip demini suya bırakacağı düşünülerek tasarlanmıştır.

Doğuş Black Label Demlik Poşet Çay 3.2 g x 100 Adet aromasının müthiş kokusu ve dinlendirici bir etkiye sahiptir. Tek tek ambalajlanan poşetli yapısı sayesinde, tazeliğini uzun süre korur ve sizi posa derdinden kurtarır. En lezzetli Doğuş Çay çeşitlerine ulaşabileceğiniz Ofix.com, avantajlı fiyatlar ve 1 iş günü sonra teslimat seçenekleriyle siparişinizi bekliyor!

Online alışveriş sitesi Ofix.com sitemizde, tüm gıda ürünlerine uygun fiyat avantajlarıyla ulaşabilirsiniz. Sitemizde demlik poşet çay fiyatları piyasa ortalamasına göre uygun düzeydedir. Kurumsal müşterilerimize sunduğumuz ekstra fiyat avantajlarından yararlanmak için Ofix.com sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Aradığınız en uygun demlik poşet çay çeşitlerini hemen ayağınıza getiren Ofix.com sizlere her zaman en ucuz ve kaliteli demlik poşet çay çeşitlerini sunmaktadır. Farklı marka veya model demlik poşet çay arıyorsanız, sitemizin Gıda ve Mutfak Ürünleri - Çaylar ve Şekerler - Demlik Poşet Çaylar kategorisinden beğendiğiniz ürünü seçip hemen sipariş verebilirsiniz. Tüm ihtiyaçlarınız tek adresi Ofix.com sizlere her zaman güvenilir bir alışveriş imkanı sunmaktadır.

 

Doğuş Black Label Demlik Poşet Çay Açıklaması:

  • 3.2 g x 100 Adet
  • Siyah çay
  • Aromasız

 

Demlik Poşet Çaylar Nasıl Saklanmalı?

Demlik poşet çaylar günlük tüketim ürünleri arasında yer aldığı için çok kullanımdan dolayı çabuk biter ve eksikliği hem hissedilir. Demlik poşet çayları ihtiyaçlarınızla orantılı miktarda alırsanız, herhangi bir bozulma oluşmadan tüketebilirsiniz. Eğer toplu bir alım yapacaksanız, o zaman saklama koşullarına dikkat etmeniz gerekmektedir. Demlik poşet çaylar sıcak ortamda kolayca bozulabilir ve lezzetini yitirebilmektedir. Tüm poşet çaylarınızı serin ortamlarda ve mümkünse gün ışığı almayan yerlerde saklamalısınız. Kullanılmayan ürünlerin üzerinde bulunan koruyucu ambalajları açmamanınız tavsiye ederiz. Ambalajı açılmış olan ürünleri karton kutu yerine seramik veya cam bir kavanoz da saklamanız ilk tercihiniz olmalı. Günlük kullanım içinse ahşap saklama kutuları ortamda hoş bir görüntü yaratır.

 

Demlik Poşet Çay Kullanımının Avantajları:

  • Demlik poşet çay evde, is yerinde veya ofislerde çaydanlık temizleme derdine son veren, hayatı kolaylaştıran, zaman kazandıran kullanışlı bir üründür.
  • Poşetler 100% doğal kâğıttan üretilmiştir. Kimyasal madde içermezler.
  • Kullanılan demlikler kolayca temizlenir.
  • Lavabolarınızın tıkanmadan, demliğin temizliği için gereksiz su sarfiyatı oluşturmadan, tasarruf sağlar.
  • Çöp poşetlerine çay suyu dökülmesi engellenir ve böylelikle çöplerin koku yapması önlenir.
  • Çayın demliğe konma konusunda ölçü görevi görür.
  • Demliğe fazla çay atılmasını engeller ve tasarruflu kullanılmasını sağlar.
  • Çevre dostudur.

 

Demlik Poşet Çay Ne Kadar Bekletilmelidir?

Demlik poşet çaylar için 15-20 dakika bekleme süresi yeterlidir.