Anneler Günü
MEVSİM TRENDLERİ

Oversize kalıbı ile modern stil kodlarına atıfta bulunan yelekler, geniş kesimleri ile stil sahibi bir duruşa imza atan pantolonlar ve çok daha fazlası… Sezon gardırobunuza eklemeniz gereken tasarımları keşfedin. 

YASEMİN ÖZİLHAN X IPEKYOL
YASEMİN ÖZİLHAN X IPEKYOL
Moda dünyasının ikonikleşen buluşması yeniden karşınızda. Üstelik şimdi çok daha iddialı, cool ve güçlü… Hem yaz boyunca şehirde hem de sahil şeridinde değerlendirebileceğiniz parçalar koleksiyonda sizi bekliyor.
  • COOL TAVIR
    COOL TAVIR
  • GÜÇLÜ SİLÜET
    GÜÇLÜ SİLÜET
MISS IPEKYOL
KETEN ETKİSİ
KETEN ETKİSİ
Karakteristik duruşu, konformist tavrı ve hafifliği ile yazın favori dokusu yeniden devrede! Farklı ürün gruplarında beğeniye sunulan keten tasarımları radarınıza alın.
IŞILTIDAN YANA
IŞILTIDAN YANA
Gold küpeler, kristal taşlı kolyeler, amorf forma sahip bileklikler… Kombinlerinizin tamamlayıcısı görevini üstlenen aksesuarlar sezonun arzu nesneleri arasında.
YALIN ESTETİK: BEYAZ

Renk paletinin en uç noktasında duran ekru, krem ve beyazlar naif kimliklerine rağmen güçlü stil birlikteliklerinde anahtar parça rolü üstleniyor.  

ÖN SAFLARDA: GÖMLEK
ÖN SAFLARDA: GÖMLEK
Yalnızca klasik ve formal görünümlerin sembolü olmanın ötesine geçen gömlekler sıcak mevsimle birlikte sınırsız olasılıklar sunuyor.
DENİM REHBERİ
DENİM REHBERİ
Sokak stili ekolünün yapıtaşı denim, vazgeçilmez kalıpları ile kendine güvenen bir tavrı vurguluyor. İlhamını 90’lardan alan fitlerden en yeni modellere kadar geniş bir seçki sunan koleksiyonu keşfe davetlisiniz.
Bir Beden Seçin