Mobil Menü
Önerilen Aramalar
Müşteri Ol / Alışgidiş Noktası Ol
İnternet Bankacılığına Giriş Yap
Müşteri Ol /
Alışgidiş Noktası Ol
İnternet Bankacılığına
Giriş Yap
  • Kart Özellikleri
  • Kart Şifre İşlemleri
  • Masterpass
  • Sıkça Sorulan Sorular
  • Kampanyalar

Fibabanka Hızlı Kart Nedir?

Nakit ihtiyaçlarınızda, alışverişlerinizde veya bankacılık işlemleriniz için size hızlı ve kolay çözümler sunan bir kart, Hızlı Kart!

Fibabanka ATMlerinden 7 gün 24 saat para çekme, bakiye sorgulama, hesaplar arası havale, kart şifre değişikliği işlemlerini gerçekleştirmenin en pratik yolu Fibabanka Hızlı Kart’ta. Üstelik para çekme ve bakiye görüntüleme işlemlerinizi Fibabanka ATMlerinin yanı sıra Türkiye’deki tüm ATMlerden 24 saat gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Akbank ATMlerinden dilediğiniz kadar, PTTmatiklerden ise aylık 5 işleme kadar para çekme, dilediğiniz kadar para yatırma ve bakiye sorgulama işlemlerini de ücretsiz gerçekleştirebilirsiniz.

Fibabanka Hızlı Kart’ınız sadece nakit ihtiyacı ve bankacılık işlemlerinizde değil hem mağazalardan yapacağınız alışverişlerde hem de 3D secure özelliği ile online alışverişlerinizde hızlı ve güvenli ödeme aracı olarak hep yanınızda. Üstelik Hızlı Kart’ınız ile vadesiz mevduat hesabınızı kullanarak alışveriş keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Hızlı Kart kolaylıkları sınır tanımaz ve yurt dışında da sizi yalnız bırakmaz. Maestro amblemli tüm ATMlerden, bulunduğunuz ülkenin para birimi cinsinden nakit çekebilme kolaylığından yararlanabilirsiniz.

Hızlı Kart’ınızın tarafınıza teslimini beklemeden; internet alışverişlerinizde kullanabileceğiniz Dijital Hızlı Kart’ınıza, Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarımız veya 444 88 88 Telefon Bankacılığımızdan saniyeler içinde sahip olabilirsiniz. Dijital Hızlı Kart, internet ve Telefon/Mail Order alışverişlerinizde güvenle kullanabileceğiniz dijital bir banka kartıdır.

Fibabanka Mobil’i indirin, saniyeler içinde dijital Hızlı Kart’ınızı oluşturun.

 Fibabanka QR Kodu

Fibabanka Hızlı Kart’a Nasıl Başvurabilirim?

Fibabanka Hızlı Kart’ınızı Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarımızdan, Ürünler → Kartlar → Banka Kartı Başvurusu adımlarını izleyerek, ulaşacağınız sayfada fiziksel ya da dijital Hızlı Kart’ı tercih ederek kolayca oluşturabilirsiniz. Ayrıca 444 88 88 Telefon Bankacılığımız ve tüm şubelerimizden de talep edebilirsiniz.

Fibabanka Hızlı Kart’ımı İnternet ve Telefon/Mail Order Alışverişlerinde Nasıl Kullanabilirim?

İster başvurunuz esnasında isterseniz sonradan Fibabanka Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarımızdan, Ürünler → Kartlar → Banka Kartlarım → Kart Detay → Kart Ayarları adımlarını izleyerek “İnternet Alışverişi” ve “Telefon/Mail Order Alışverişi” özelliklerini aktif hale getirebilirsiniz.

Fibabanka Hızlı Kart'ı Masterpass'e Kaydetmek Çok Kolay!

Masterpass; kart bilgilerinizi Mastercard altyapısı içinde güvenli bir şekilde saklayarak Masterpass logosu gördüğünüz iş yerlerinde hızlı ve kolay bir şekilde ödeme yapmanızı sağlayan dijital bir ödeme çözümüdür. Fibabanka Hızlı Kart’ınızı Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarımızda, Ürünler → Kartlar → Banka Kartlarım → Kart Detay → Kart Ayarları adımlarını izleyerek, Masterpass’e hızlı ve kolay bir şekilde kaydedebilirsiniz. Hızlı Kart’ınızı bir kez kaydettiğinizde, kart bilgilerinizi tekrar girmenize gerek kalmadan Masterpass üyesi tüm iş yerlerinde tek tıkla alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

Fibabanka Hızlı Kart'ınız Temassız ve Chipli Özellikte!

Temassız Ödeme, ödeme işlemlerinizin daha hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlamak üzere geliştirilmiş bir kart özelliğidir. Bankamızda sunduğumuz temassız özellikli banka ve kredi kartları ile temassız alışverişin keyfini yaşamaya hemen başlayabilirsiniz.

Fibabanka Hızlı Kart'ınızın temassız işlem üst limiti her bir ödeme için 750 TL'dir. Üzerinde temassız ödeme işareti gördüğünüz okuyucuların bulunduğu tüm ödeme noktalarında 750 TL’ye kadar şifresiz işlem yapabilir, 750 TL üzeri işlemlerinizi ise POS’tan şifre girerek gerçekleştirebilirsiniz. Temassız özellikli kartınızla ödeme yapmak için kartınızı okuyucuya yaklaştırmanız yeterlidir.

Temassız ödemelerde uygulanan çoklu güvenlik seviyeleri sayesinde işlemlerinizi güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Fibabanka Hızlı Kart'ıma Hesap Ekleme Çıkarma Yapabilir miyim?

Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarımızda, Ürünler → Kartlar → Banka Kartlarım → Kart Detay adımlarını izleyerek veya 444 88 88 Telefon Bankacılığımız ve tüm şubelerimizden kartınıza bağlı olan hesaplarınızı dilediğiniz şekilde yönetebilir, hesap ekleme ve çıkarma işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Fibabanka Hızlı Kart'ınız ile ATMlerden İşlem Yapmak Çok Kolay!

Fibabanka Hızlı Kart ile, Fibabanka ATMlerinden 7 gün 24 saat para çekme, bakiye sorgulama, hesaplar arası havale, kart şifre değişikliği gibi işlemlerinizi kolayca gerçekleştirilebilirsiniz. Üstelik para çekme ve bakiye görüntüleme işlemlerinizi Fibabanka ATMlerinin yanı sıra Türkiye'deki tüm ATMlerden 24 saat gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Akbank ATMlerinden dilediğiniz kadar, PTTmatiklerden ise aylık 5 işleme kadar para çekme, dilediğiniz kadar para yatırma ve bakiye sorgulama işlemlerini de ücretsiz yapabilirsiniz.

 

İşlem Limitleri ile Kontrol Elinizde!

Mobil veya İnternet Bankacılığı kanallarımıza giriş yaptıktan sonra sırasıyla Ürünler → Kartlar → Banka Kartlarım → Kart Detay → İşlem Limitleri adımlarını izleyerek Hızlı Kart’ınıza ait internet alışverişi, para çekme ve fiziki pos alışveriş limitlerini değiştirebilirsiniz.

Fibabanka Hızlı Kart Yurt Dışında da Yanınızda!

Mobil veya İnternet Bankacılığı kanallarımıza giriş yaptıktan sonra sırasıyla Ürünler → Kartlar → Banka Kartlarım → Kart Detay → Kart Ayarları adımlarını izleyerek Hızlı Kart’ınızın yurt dışı alışveriş özelliğini açıp kapatabilirsiniz.

Fibabanka Hızlı Kart’ı Geçici Olarak Kapatmak Mümkün!

Hızlı Kart’ınızı iptal etmek istemiyor, sadece geçici bir süre kapalı kalmasını tercih ediyor olabilirsiniz. Mobil veya İnternet Bankacılığı kanallarımıza giriş yaptıktan sonra sırasıyla Ürünler → Kartlar → Banka Kartlarım → Kart Detay → Kart Ayarları adımlarını izleyerek Hızlı Kart’ınızı geçici olarak kapatabilirsiniz. Kartınız, geçici olarak kapatıldıktan 24 saat sonra otomatik olarak tekrar açılacaktır.

Dijital Hızlı Kart’a Şifre Oluşturmam Gerekiyor mu?

Dijital Hızlı Kart’ınıza şifre oluşturmanız gerekmiyor. Fibabanka Mobil’den Kart Ayarları Bölümünden kartınızın internet alışverişi ve Telefon/Mail Order Alışverişi yetkilerini açarak, kartınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Fiziki Kart Şifremi Nasıl Oluşturabilirim?

Fibabanka Hızlı Kart'ınızın şifresini, Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarımızdan, SMS yoluyla ya da 444 88 88 Telefon Bankacılığımızı arayarak oluşturabilirsiniz.

Kart Şifremi Fibabanka Mobil ya da İnternet Bankacılığı’ndan Nasıl Oluşturabilirim?

Fibabanka Mobil veya İnternet Bankacılığı kanallarımıza giriş yaptıktan sonra Ürünler → Kartlar → Banka Kartlarım → Kart Detay → Kart Ayarları →Şifre Değiştir adımlarını izleyerek ya da İşlemler → Kartlar → Kart Şifre İşlemleri adımlarını izleyerek saniyeler içerisinde Hızlı Kart şifrenizi oluşturabilirsiniz.

SMS ile Kart Şifremi Nasıl Oluştururum?

SIFRE yazıp oluşturacağınız 4 haneli şifreniz, FibaAnahtar'ınızın ilk 2 harfi ve kartınızın son 4 rakamını aralarında birer boşluk bırakarak 3422'ye SMS gönderebilirsiniz. ATM ya da POSlardan yapacağınız ilk işlemde şifreniz kartınıza yüklenerek aktive olacaktır.

ÖRNEK: SIFRE 1234 AN 5678 ➜ 3422'ye SMS gönderilir.

FibaAnahtar Nedir?

FibaAnahtar, bankacılık işlemlerinizi güvenle gerçekleştirebilmeniz için gerekli olan kimlik doğrulama unsurudur. Detaylı bilgi için tıklayın.

Kartım Yenilendi, Şifresi Değişir mi?

Kart sürenizin dolması, kart üzerindeki çipin arızalanması ya da fiziksel hasar sebebiyle yapılan yenileme işlemlerinde yeni şifre oluşturmanıza gerek yoktur. Yeni kartınız ile ATM ya da POS işlemlerinizde eski kartınızın şifresini girebilirsiniz. İşlem sonrası şifreniz yeni kartınıza otomatik olarak tanımlanır.

Kartım Kayıp/Çalıntı Sonucunda Yenilendi, Şifresi Değişir mi?

Evet. Kayıp/Çalıntı sonucunda yenilenen kartınız için Fibabanka Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarımızdan, SMS yolu ile veya 444 88 88 Telefon Bankacılığımızı arayarak yeni şifrenizi oluşturabilirsiniz. Yeni şifrenizi oluşturduktan sonra ATM ya da POSlardan yapacağınız ilk işlemde şifreniz kartınıza yüklenerek aktive olacaktır.

Şifremi İlk Belirlediğimde ya da Değiştirdiğimde Yapmam Gereken Ekstra Bir Şey Var mı?

Fibabanka Hızlı Kart’ınıza ilk kez şifre oluşturduğunuzda, şifrenizi alışverişlerinizde hemen kullanabilirsiniz. Mevcut şifrenizi değiştirdiğinizde ise aşağıdaki 2 yöntemle yeni şifrenizi aktive edebilirsiniz:

  • Herhangi bir ATMde bir işlem ekranına giriş yapmak (Örneğin: Hesap Bakiyesi menüsüne giriş yapıp bakiye görüntüleme yapabilirsiniz).

Bir POS cihazında yenilemiş olduğunuz şifrenizi 4 kez üst üste giriş yapmak (İlk 3 girişinizde POS cihazı “şifrenizin hatalı olduğu” yanıtı dönecek, 4. denemenizde işleminiz başarılı sonuçlanacak ve yeni şifreniz kartınızın chipine kaydedilmiş olacaktır).

Tek Tıkla Online Ödeme Kolaylığı Masterpass ile Fibabanka'da!

Fibabanka kartlarınızı Mastercard'ın dijital ödeme çözümü Masterpass’e bir kez kaydedin, alışverişlerinizi güvenle yapın.

Alışverişlerinizde tek tıkla online ödeme kolaylığı Fibabanka’da sizi bekliyor. Binlerce online alışveriş sitesi ve mobil uygulamada güvenli ve kolay şekilde ödeme yapmak için tek yapmanız gereken, Fibabanka kartınızı/kartlarınızı Mastercard'ın dijital ödeme çözümü olan Masterpass™'e kaydetmek.

Masterpass™ Nedir?

Masterpass; kart bilgilerinizi Mastercard® altyapısı içinde güvenli bir şekilde saklayarak Masterpass logosu gördüğünüz iş yerlerinde tek tıkla, hızlı ve kolay bir şekilde ödeme yapmanızı sağlayan bir dijital ödeme çözümüdür.

Masterpass bir kullanıcı adı ve şifre belirleyerek kaydolduğunuz bir cep telefonu uygulaması değildir. Masterpass, Masterpass logosu gördüğünüz üye iş yerlerinde, üye iş yerinin ödeme altyapısının içine entegre olmuş biçimde çalışır.

Masterpass ile internete bağlı tüm çevrim içi cihazlar aracılığıyla alışveriş yaparken ödemelerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik, Fibabanka kart bilgilerinizi bir kez kaydettiğiniz zaman, kart bilgilerinizi tekrar tekrar girmeden Masterpass üyesi tüm iş yerlerinde tek tıkla alışverişlerinizi yapabilirsiniz. Kısacası, Mastercard tarafından geliştirilen, Masterpass güvenli ödemenin dijital hali ile hızlı ve kolayca ödemelerinizi yapabilirsiniz.

Masterpass'e Nasıl Üye Olabilirim?

Masterpass'e iki farklı yöntem ile kaydolabilirsiniz:

1. Masterpass Türkiye internet sitesi üzerinden kart bilgilerinizi kaydederek (www.masterpassturkiye.com),

2. Masterpass logosunu gördüğünüz üye iş yerlerine ait internet sitesi, mobil site, mobil uygulamalar üzerinde, kredi ve/veya banka kartı ile ödeme adımına geldiğinizde, "Kartımı Masterpass'e kaydet" kutucuğunu işaretleyerek.

Önemli Not: Masterpass'e kayıt işlemi esnasında Fibabanka kart bilgilerinizi girdiğiniz sayfada "Bu kartı tercih ettiğim ödeme kartı olarak kaydet" butonunu işaretlemeniz gerekmektedir.

Masterpass Kullanımı Güvenli midir?

MasterPass, MasterCard tarafından sunulan global bir dijital ödeme çözümüdür. MasterPass'e eklediğiniz bilgileriniz Bankamızdaki kayıtlı cep telefonu numaranız ile doğrulanarak, SMS onayı sonrası Masterpass'e eklenebilir veya değiştirilebilir.

Fibabanka Kartlarımı Masterpass'e Nasıl Eklerim?

www.masterpassturkiye.com'dan hesabınıza giriş yaparak MasterPass'e Bankamız kartlarını ekleyebileceğiniz gibi, MasterPass'in geçerli olduğu online üye iş yerlerinden alışveriş yaparken, ödeme aşamasına geldiğinizde de kartınızı ekleyebilirsiniz. Kart bilgilerinizi girdikten sonra Fibabanka'dan kayıtlı cep telefonu numaranıza iletilecek olan SMS'te yer alan doğrulama kodunu ödeme ekranına girerek işlemi güvenli bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Masterpass'i Alışveriş Yapmak için Nasıl Kullanabilirim?

Masterpass logosunu gördüğünüz üye iş yerlerine ait kurumsal internet sitesi, mobil site, mobil uygulamalar üzerinde alışveriş yaparken, ödeme adımına geldiğinizde;

Eğer, Masterpass'e henüz kayıtlı değilseniz:

  • Kredi ve/veya Banka Kartı ile ödeme adımında Fibabanka kart bilgilerinizi girin ve "Kartımı Masterpass’e kaydet" kutucuğunu tıklayın.
  • Fibabanka tarafından Bankamızda kayıtlı olan cep telefonunuza gelen tek kullanımlık şifre ile işleminizi doğrulayın.
  • Doğrulamanın ardından Masterpass ödeme altyapısına kaydolursunuz, ödeme işleminiz tamamlanır. Bir sonraki alışverişinizde Masterpass ile ödeme seçeneğini seçerek, aynı bilgileri tekrar girmeden, tek tıkla güvenli şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

Eğer, Masterpass'e kayıtlıysanız;

  • Kredi ve/veya Banka Kartı ile ödeme sekmesine geldiğinizde, Masterpass'e kayıtlı Fibabanka kartlarınız görüntülenecektir.
  • Kart seçimini yaptıktan sonra Masterpass hesabınızı doğrulamak için Fibabanka tarafından Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranıza gönderilen tek kullanımlık şifre ile hesabınızı doğrulamanız gerekmektedir.
  • Hesap doğrulama sonrasında Masterpass'e kayıtlı kart bilgilerinizle tek tıkla güvenli şekilde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Masterpass Ücretli Bir Hizmet midir?

Masterpass kart kullanıcıları için ücretsiz bir hizmettir.

Masterpass'in Geçerli Olduğu Üye İş Yerleri Nelerdir?

Masterpass'e kaydettiğiniz Fibabanka kartınız/kartlarınız ile MasterPass logosu gördüğünüz dünya çapındaki binlerce üye iş yerinde ödeme yapabilirsiniz. Yurt içi güncel üye iş yeri listesine https://masterpass.com/tr-tr/retailers.html ve global yurt dışı güncel üye iş yeri listesine https://shopnow.masterpass.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kartımı Bir Kere Masterpass'e Kaydettikten Sonra, Masterpass Logosunun Olduğu Başka Bir İş Yerinde Nasıl Kullanabilirim?

Masterpass üyesi iş yerlerinin Kredi ve/veya Banka Kartı ile ödeme sekmesine geldiğinizde "Masterpass'e kayıtlı kartlarınız bulunuyor" uyarısını göreceksiniz. Bu uyarıyı göremiyorsanız, Fibabanka kartınızı/kartlarınızı Masterpass'e kaydederken kullandığınız cep telefonu numaranızın iş yerinizin profil bilgilerinde kayıtlı olduğundan emin olmanız gerekmektedir. İlgili uyarıyı gördükten sonra Masterpass hesabınızı doğrulamak için Fibabanka tarafından Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranıza gönderilen kısa mesajda yer alan tek kullanımlık şifre ile hesabınızı doğrulamanız gerekmektedir. Doğrulama tamamlandıktan sonra Masterpass'e kayıtlı Fibabanka kart(lar)ınızı göreceksiniz. Ödeme yapmak istediğiniz kartınızı seçip tek tıkla güvenli şekilde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Masterpass'e Kayıtlı Kartlarımı Nasıl Yönetebilirim?

Masterpass'in geçerli olduğu üye iş yerlerindeki kullanıcı profili yönetim ekranı üzerinden ya da ilgili iş yerinin ödeme adımında kartlarınızı ekleyebilir ya da silebilirsiniz. www.masterpassturkiye.com üzerinden hesabınıza giriş yaparak da Masterpass altyapısında sakladığınız kartlarınızı görüntüleyebilir, yeni kart ekleyebilir veya kartlarınızı silebilirsiniz.

Masterpass'e Kartımı Ekleyemiyorum. Ne Yapmalıyım?

  • Kart bilgilerinizi doğru girdiğinizden emin olunuz.
  • Kart bilgilerinizi doğru girdiyseniz Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranıza doğrulama SMS'inizin geldiğinden emin olunuz. Kart bilgilerinizi doğru girmenize rağmen doğrulama şifrenizi alamıyorsanız, 444 88 88 Fibabanka Telefon Bankacılığı ile iletişime geçerek, cep telefonu bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.
  • Doğrulama SMS'ini alıp ekrana doğru bir şekilde girmenize rağmen hata almanız durumunda; lütfen masterpassturkiye@mastercard.com adresine durumu anlatan e-posta gönderiniz.

Masterpass Şifremi Unuttum. Nasıl Sıfırlayabilirim?

  • Şifrenizi unutmanız durumunda www.masterpassturkiye.com sayfasında, "Şifremi Unuttum"adımı üzerinden şifrenizi sıfırlayabilirsiniz. Masterpass'e kayıtlı Fibabanka kartlarınızdan herhangi birine ait bilgileri girip, Bankamızda kayıtlı olan cep telefonu numaranıza iletilen doğrulama SMS'inde yer alan kodu girerek kendinizi doğruladıktan sonra şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.
  • Kart bilgilerinizi doğru girmenize rağmen doğrulama şifrenizi alamıyorsanız, 444 88 88 Fibabanka Telefon Bankacılığını arayarak cep telefonu numaranızı güncelleyebilirsiniz.
  • Doğrulama SMS'ini alıp, ekrana doğru bir şekilde girmenize rağmen halen hata alıyorsanız; lütfen masterpassturkiye@mastercard.com adresine durumu anlatan e-posta gönderiniz.
  • Kart bilgilerinizi hatırlamıyorsanız veya kayıtlı kart bilgileriniz iptal olduysa, aynı sayfada kart bilgilerinizi hatırlamadığınızı belirterek hesap silme özelliğini kullanabilirsiniz.

Masterpass'e Kayıt Olurken Kullandığım Cep Telefonu Numaram Değişti. Ne Yapmalıyım?

Masterpass'e kayıt olurken kullandığınız cep telefonu numaranız değiştiyse, yeni numaranızı kullanarak Masterpass'e üye olabilirsiniz. Eski numaranıza bağlı Masterpass hesabınızı silmek için aşağıda yer alan"Masterpass hesabımı nasıl silebilirim?" başlığındaki adımları takip edebilirsiniz.

Masterpass Hesabımı Nasıl Silebilirim?

www.masterpassturkiye.com üzerinden hesabınıza erişim sağlayarak, kartınızı kaydetmiş olduğunuz iş yerinde kullanıcı profili yönetim ekranı üzerinden ya da kartlarım menüsü altından kartlarınızı her zaman silebilirsiniz. En son kartınızı sildiğinizde, hesabınız da silinecektir. Hesabınıza ait cep telefonu numaranız haricinde hiçbir bilginiz olmadığı ya da kart bilgilerinizin çeşitli nedenlerle (kart iptali, kartın süresinin dolması vb.) kullanılamaz hale gelmesi durumunda “Şifremi Unuttum” sayfasından kart bilgilerinizi hatırlamadığınızı beliterek de hesabınızı güvenle silebilirsiniz. Hesabınıza ait cep telefonu numarasına erişim sağlayamamanız durumunda (telefon değişikliği, cihaz ya da operatör kaynaklı hata durumları vb.) hesabınızın silinebilmesi için; masterpassturkiye@mastercard.com adresine e-posta göndererek hesap silme konusunda destek almanız yeterli olacaktır.

Masterpass Hesabım Kilitlendi. Ne Yapmalıyım?

Masterpass, kart kullanıcılarını istenmeyen çeşitli durumlardan korumak adına bazı yöntemler uygulamaktadır. Hesabınızın kilitlenmesi de bu kapsamda yapılan uygulamalardan birisidir. Hesabınız kilitlendiğinde, güvenliğiniz için Masterpass hesabınız alışveriş ve ödeme işlemlerine kapatılır. Masterpass’e kayıtlı kartlarınız ile işlem gerçekleştirilmesine izin verilmez. Masterpass hesabınız bloklandığında "Şifremi Unuttum" sayfasından şifrenizi sıfırlayarak hesabınızdaki blokeyi kaldırabilirsiniz.

Maestro Özellikli Banka Kartım Var. Dijital Hızlı Kart’a Başvurdum. Kartlarımı Nasıl Kullanabilirim?

Maestro özellikli banka kartınız, Dijital Hızlı Kart’ın üretimiyle birlikte kullanıma kapatılacaktır. Dijital Hızlı Kart’ınızı internet alışverişlerinde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Maestro Özellikli Banka Kartım Var. Basılı Hızlı Kart’a da Başvurdum. Kartlarımı Nasıl Kullanabilirim?

Maestro özellikli banka kartınız, yeni basılı Hızlı Kart’ınız ile yapacağınız ilk ATM/POS işleminizde iptal edilip kullanıma kapatılır. Hızlı Kart’ınız ile alışverişlerinize devam edebilirsiniz.

Maestro Özellikli Banka Kartım Var. Dijital Hızlı Kart’a Başvurdum. Daha Sonra Basılı Hızlı Kart’a da Başvurdum. Kartlarımı Nasıl Kullanabilirim?

Maestro kartınız, dijital veya basılı Hızlı Kart’larınızdan biri ile yapacağınız ilk işlemle kullanıma kapatılır. Kartınızı imha edebilirsiniz. Bundan sonraki süreçte hem basılı Hızlı Kart’ınızı hem de Dijital Hızlı Kart’ınızı birlikte kullanmaya devam edebilirsiniz.

Kart Yenileme Nasıl Yapılacak?

Maestro özellikli banka kartınızın vade yenilemesi geldiğinde, kayıp/çalıntı durumunda veya manyetik arızası sebebiyle her türlü basılı kart yenilemeleri Fibabanka Hızlı Kart üzerinden yapılacaktır. Maestro karttan ilk kez Hızlı Kart’a geçişiniz esnasında kartınızı kullanabilmeniz için şifre belirlemeniz gerekmektedir.

Hızlı Kart Aktivasyon Kampanyası

1 - 30 Nisan 2024 tarihlerinde Hızlı Kart'ınızla yapacağınız online playstore.com harcamalarınızla 100 TL'ye varan nakit ödül kazanabilirsiniz.

Kampanya Şartları: 

  • Kampanya, 1 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Fibabanka Mobil üzerinden kampanyaya katılım onayı veren tüm Fibabanka Hızlı Kart sahipleri kampanyadan faydalanabilir.
  • Kampanya kapsamında, playstore.com'dan yapılacak toplam 300 TL ve üzeri harcamanın %25'i hediye verilecektir.
  • Bir müşteri için toplamda en fazla 100 TL ödül verilecektir.
  • Fiziksel veya Dijital Hızlı Kart ile playstore.com'da yapılacak online harcamalar kampanyaya dahildir. Diğer harcamalar kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  • Kampanya dahilinde alışveriş işleminin iadesi ve iptali dikkate alınacaktır.
  • Kazanılan hediye TL’nin yüklenebilmesi için, ödül yükleme tarihinde Hızlı Kart’ın açık statüde olması ve kartın bağlı olduğu açık statüde bir TL vadesiz hesabının bulunması gerekmektedir.
  • Kazanılan nakit ödüller 09/05/2024 tarihinde yüklenecektir. Son kullanım tarihi bulunmamaktadır.
  • Kampanyaya Fibabanka kredi kartları ve ticari kartlar dahil değildir.
  • Fibabanka A.Ş. işbu kampanya koşullarının tamamında dilediği zaman değişiklik yapma veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

Hızlı Kart'tan Şeker Gibi Kampanya!

8 Mart -14 Nisan 2024 tarihlerinde Hızlı Kart'ınızla yapacağınız online alışverişlerinizle 200 TL'ye kadar nakit ödül kazanmak için kampanyaya ücretsiz katılın.

Kampanya Detay ve Koşulları

  • Kampanya, 8 Mart -14 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerlidir. 
  • Fibabanka Mobil üzerinden kampanyaya katılım onayı veren tüm Fibabanka Hızlı Kart sahipleri kampanyadan faydalanabilir.
  • Kampanya kapsamında, Hızlı Kart ile 8 Mart – 14 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılacak toplam harcama tutarına göre hediye verilecektir. 1.500 - 2.999 TL arası harcamaya 75 TL, 3.000 - 5.999 TL arası harcamaya 100 TL, 6.000 - 9.999 TL arası harcamaya 150 TL, 10.000 TL ve üzeri harcamaya 200 TL nakit ödül verilecektir.
  • Bir müşteri için toplamda en fazla 200 TL ödül verilecektir.
  • Fiziksel veya Dijital Hızlı Kart ile yapılacak online alışverişler ve Hızlı Kart ile yapılacak online fatura ödemeleri kampanyaya dahildir.
  • ATM'lerden yapılacak para çekme, para yatırma, nakit avans ve bakiye sorgulama işlemleri ile Hızlı Kart kullanılmadan, doğrudan hesaptan yapılan fatura ödemeleri kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanya dahilinde alışveriş işleminin iadesi ve iptali dikkate alınacaktır.
  • Kazanılan hediye TL’nin yüklenebilmesi için, ödül yükleme tarihinde Hızlı Kart’ın açık statüde olması ve kartın bağlı olduğu açık statüde bir TL vadesiz hesabının bulunması gerekmektedir.
  • Kazanılan nakit ödüller 24/04/2024 tarihinde yüklenecektir. Son kullanım tarihi bulunmamaktadır.
  • Kampanyaya Fibabanka kredi kartları ve ticari kartlar dahil değildir.
  • 7995 sektör kodlu “Kumarhane Fişleri, Off-Track ve Hipodrom Bahisleri Dahil Bahisler” kampanya kapsamı dışındadır.
  • Fibabanka A.Ş. işbu kampanya koşullarının tamamında dilediği zaman değişiklik yapma veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

Hızlı Kart ile Eğlenceye Hazır Olun!

Netflix, Spotify, Youtube ve Google harcamalarınızın %25'i aylık 100 TL'ye kadar Hızlı Kart'tan hediye!

Kampanya Şartları:

  • Kampanya, 1 - 31 Mart 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Bu kampanyadan, ödemesini online olarak Hızlı Kart ile yapan tüm müşteriler faydalanabilir.
  • Hızlı Kart ile 1 - 31 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak harcamalar için 100 TL'ye kadar hediye verilecektir.
  • Bir müşteri için toplamda en fazla 100 TL hediye verilecektir.
  • Kampanya dahilinde harcamanın iadesi ve iptali dikkate alınacaktır.
  • Ödül yükleme tarihinde Hızlı Kart ve Vadesiz TL hesap açık olmalıdır.
  • Kazanılan hediye TL yüklemeleri, 18/04/2024 tarihinde gerçekleştirilecektir. 
  • Kazanılan hediye TL’nin son kullanım tarihi bulunmamaktadır.
  • Kampanyaya Fibabanka kredi kartları ve ticari kartlar dahil değildir.
  • Kampanyaya, 7995 sektör kodlu “Kumarhane Fişleri, Off-Track ve Hipodrom Bahisleri Dahil Bahisler” işlem türleri dahil değildir.
  • Fibabanka A.Ş. işbu kampanya koşullarının tamamında dilediği zaman değişiklik yapma veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

Yemek Siparişinizi Hızlı Kart ile Ödeyin, %25'ini Geri Alın!

Hafta sonu online yemek siparişi ödemenizi Hızlı Kart ile yapın; harcamanızın %25'ini, 200 TL'ye kadar geri alın.

Kampanya Şartları: 

  • Kampanya, 1 - 31 Mart 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Sadece hafta sonu yapılan online yemek alışverişlerinde geçerlidir.
  • Bu kampanyadan, yemek siparişi ödemesini online olarak Hızlı Kart ile yapan tüm müşteriler faydalanabilir.
  • Hızlı Kart ile 1 - 31 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak harcamalar için 200 TL'ye kadar geri ödeme yapılacaktır.
  • Bir müşteri en fazla 200 TL geri ödeme alabilir.
  • Kampanya dahilinde siparişin iptali dikkate alınacaktır.
  • Geri ödeme tarihinde Hızlı Kart ve Vadesiz TL hesap açık olmalıdır.
  • Geri ödemeler 16/04/2024 tarihinde yapılacaktır.
  • Geri ödenen bakiyenin son kullanım tarihi bulunmamaktadır.
  • Kampanyaya Fibabanka kredi kartları ve ticari kartlar dahil değildir.
  • Yalnızca 5811 (Catering Sirketleri),  5812 (Yemek Yerleri ve Restoranlar) ve 5814 (FAST FOOD RESTAURANTLAR) sektör kodlu işlem türleri kampanyaya dahildir. 7995 sektör kodlu “Kumarhane Fişleri, Off-Track ve Hipodrom Bahisleri Dahil Bahisler” kampanya kapsamı dışındadır.
  • Fibabanka A.Ş. işbu kampanya koşullarının tamamında dilediği zaman değişiklik yapma veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

Değerli müşterilerimiz,

Web sitemiz üzerinden başvurularınızı alabilmek için çalışmalarımız devam ediyor. Geliştirmeler tamamlanana kadar Fibabanka kredi kartı başvurunuzu size en yakın şubemizden gerçekleştirebilirsiniz.

Teşekkürler.