-

Geçmiş Kampanyalarımız

  • 03 Ocak 2023 BiSU Hızlı Teslimat ile Maximum Mobil kullanıcılarına özel ilk defa verilen su siparişinde ilk 2 su 1’er Kuruş!

    İşCep ve Maximum Mobil’den katılıma özel, BiSU Hızlı Teslimat'tan Maximum Kart kullanıcılarına özel  ilk defa verilen su siparişinde ilk 2 su 1’er Kuruş!

    Katılmak için: İşCep ve Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Ekranda çıkan indirim kodunu ilk 2 damacana siparişi alışverişiniz de kullanabilirsiniz. Çıkan kodu Fırsatlar veya Sepet ekranında girmeniz ve Sepet ekranında kampanya seçmeniz gerekmektedir. 

    Aynı kişi ve/veya adres kampanyadan maksimum 1 kez yararlanabilir.

    Kampanya ev adresi siparişlerinde geçerlidir.

    Kampanya ürünleri stoklarla sınırlıdır, stoklar bölgelere göre değişiklik gösterebilir.

    Kampanya kodu kişiye özel olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 40 TL değerinde indirim kazanabilecektir. Kampanya yalnızca İstanbul ili için geçerlidir.
     
    Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları ile (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximum Pati Kart, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç Kredi Kartı) yapılan, Bireysel Bankamatik Kartları ile yapılan alışverişler
     
    Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, MaxiPara Kartlar ve Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat,MaxiPuan ve MaxiMil kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler ve ödeme kuruluşları aracılığıyla yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir. Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iptal veya iade işlemlerini içermemektedir.

    Ek Koşullar: BiSU ve Türkiye İş Bankası A.Ş.'nin kampanyayı değiştirme ve iptal etme hakkı saklıdır. Diğer kampanyalarla birleştirilemez.