Aşağıdaki promosyona uygunluğunuzu kontrol etmek için Amazon hesabınıza giriş yapın.

Giriş Yapın
app

Hüküm ve Şartlar

• Bu teklif ("Teklif") sadece davet alan müşteriler için geçerlidir. Müşteriler, Amazon.com.tr'den, anlık ileti bildirimi veya sitede banner yoluyla bu Tekliften yararlanmaya davet edilebilir. Müşteriler, Teklifin açıklandığı https://www.amazon.com.tr/b?node=56923047031 sayfasını ziyaret ederek ve Teklifin Hüküm ve Koşullarını görüp göremediklerini kontrol ederek bu Teklif için uygun olup olmadıklarını teyit edebilirler. Amazon tarafından davet edilen ve Teklif sayfasını ziyaret eden müşteriler ("Uygun Müşteriler"), 31 Aralık 2024 saat 23:59'a kadar en az 300 TL veya üstü uygun ürünlerde (aşağıda uygun ürün kapsamı “Nitelikli Ürünler” olarak belirtilmiştir) geçerli olmak üzere 300 TL veya üzeri tutarda alışverişlerinde, aynı alışverişte kullanmak üzere bu Teklif’in hüküm ve koşullarına uygun olarak 120 TL promosyon kodundan yararlanacaktır.

• Kampanya sadece 1 Mart 2023 saat 00:00 ve 31 Aralık 2024 saat 23:59 (“Teklif Dönemi”) arasında geçerlidir.

• Bu Teklif, bu hüküm ve koşulları karşılayan ilk 25.000 Uygun Müşteri için geçerli olacaktır.

• Nitelikli Ürünler: Hediye Kartları hariç, yalnızca www.amazon.com.tr tarafından (satıcının amazon.com.tr olduğu) satılan ürünlerde geçerlidir. Amazon Pazaryeri tarafından satılan ürünlerde ("Amazon tarafından gönderilen" veya "Prime’a uygun" olsa bile) ve teslimat masrafları veya hediye paketleme masraflarında geçerli değildir.

• Her bir Uygun Müşteri, Teklif Dönemi boyunca en fazla bir promosyon kodu kullanabilir. Uygun Müşterilerin bu Tekliften sağlayabileceği maksimum avantaj, en az 300 TL ("Minimum Satın Alma Tutarı") ve üzeri toplam tutarındaki Nitelikli Ürünler satın alınması için kullanmak üzere tek bir 120 TL tutarında promosyon kodudur ("Promosyon Kodu").

• Kampanya "Ticari elektronik ileti almak istiyorum" kutucuğunu seçtikten bir hafta sonra alacağınız e-posta da “İndirimi etkinleştir” butonuna tıklayarak hesabınıza eklediğinizde, indiriminiz otomatik olarak hesabınıza yansıyacaktır. Uygulanan promosyon, Nitelikli ürünler için (geçerli teslimat ve hediye paketleme masrafları hariç) ve etkinleştirdikten sonra 15 gün boyunca 300 TL’lik minimum toplam tutar için siparişinizin özet sayfasında görünecektir. Amazon'un standart teslimat masrafları ve politikalarına uygun olarak her bir ürüne teslimat ücreti ve paketleme uygulanacaktır.

• İndirimin Amazon hesabına tanımlanmasından itibaren 15 gün içerisinde kullanılması gerekmektedir.

• Promosyon Kodu yalnızca tüm Nitelikli Ürünler için aynı teslimat hızı seçildiğinde kullanılabilir. Tüm Nitelikli Ürünlerin aynı teslimat hızına sahip olduğunu doğrulamak için lütfen ödeme sırasında "Teslimat Ayrıntıları" bölümünü kontrol edin.

• İlgili teklifin açılış sayfasında veya aksi belirtilmedikçe, Promosyon Kodu önceden mevcut siparişlerde veya başka bir teklif veya promosyon koduyla birlikte kullanılamaz.

• Kampanya Minimum Sipariş Tutarı şartına tabidir: (i) Nitelikli Ürünleri sepetinizden çıkartırsanız veya uygun bir Nitelikli Ürünlere ilişkin siparişinizi iptal ederseniz (bu şekilde kalan Nitelikli Ürünlerin toplam sipariş bedeli Minimum Sipariş Tutarı’nın altına düşerse) Kampanya artık uygulanmaz veya (ii) Nitelikli Ürünleri iade ederseniz (bu şekilde elinizde kalan Nitelikli Ürünlerin toplam sipariş bedeli Minimum Sipariş Tutarı’nın altına düşerse), Amazon Kampanya kapsamında yararlandığınız indirim tutarını (asıl siparişte kullandığınız ödeme yöntemini kullanarak ve ilave bir bildirimde bulunmaksızın) size yansıtma hakkını saklı tutar.

• 1-Tık ile sipariş yöntemimizi kullanırsanız, Siparişiniz için Promosyon Kodu geçerli olmayacaktır. Promosyon Kodu uygulandıktan sonra, Nitelikli Ürünlerin değerinin bakiyesini kredi veya banka kartıyla veya Amazon.com.tr Hediye Kartlarını kullanarak ödemeniz gerekir. Amazon.com.tr Hediye Kartlarından farklı olarak, www.amazon.com.tr'nin Hesabınız bölümünde kullanılmayan promosyon kodlarını görüntüleyemezsiniz.

• Amazon.com.tr promosyonu değiştirme veya iptal hakkını saklı tutar. Teklif, müsaitlik durumuna bağlıdır ve önceden haber verilmeksizin geri çekilebilir, değiştirilebilir, uzatılabilir veya değiştirilebilir. Teklif devredilemez ve yeniden satılamaz.

• Amazon.com.tr'nin Kullanım ve Satış Şartları geçerlidir.