-

Geçmiş Kampanyalarımız

  • 01 Nisan 2023 Maximum’dan İnceHesap.com'da 250 TL İndirim!

    1-30 Nisan tarihleri arasında alışverişinizden önce İşCep veya Maximum Mobil’den kampanyaya katılın, Maximum Kart’ınızla İnceHesap.com'dan tek seferde yapacağınız 5.000 TL ve üzeri ilk alışverişinize 250 TL indirim kazanın!

    Katılmak için: Maximum Mobil’de ya da İşCep'te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. İndirimden yararlanabilmek için katılımınızı mutlaka alışverişinizden önce yapmanız gerekmektedir.

    Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları ile (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximum Pati Kart, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç Kredi Kartı). 
     
    Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Bireysel Bankamatik Kartları, Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, MaxiPara Kartlar ve Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat, MaxiPuan ve MaxiMil kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler ve ödeme kuruluşları aracılığıyla yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir. 

    Ödül kullanımı: Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri en fazla 250 TL indirim kazanabilir. Kampanya kapsamında kazanılacak indirimler, ödeme işleminin kredi kartı dönem içi hareketlerinde görünmesi ile birlikte kartınıza yansıtılacaktır. Kampanyada indirim kazanan işlemin iptali veya değişikliği nedeniyle kısmi ya da tüm ödemenin iadesi durumunda, kazandırılan indirim iptal edilecektir. Kampanyadan faydalanılabilmesi için işlem öncesi Maximum Mobil'den veya İşCep'ten kampanyaya katılım yapılması gerekmektedir. Minimum sepet tutarı 5.000 TL olmalıdır.
     
    Ek Koşullar: Türkiye İş Bankası A.Ş.'nin kampanyayı değiştirme ve iptal etme hakkı saklıdır. Diğer kampanyalarla birleştirilemez.