3,6
7,57 tūkst. atsauksmes
1 milj.+
Lejupielādes
Satura vērtējums
Visiem
Ekrānuzņēmuma attēls
Ekrānuzņēmuma attēls
Ekrānuzņēmuma attēls
Ekrānuzņēmuma attēls
Ekrānuzņēmuma attēls

Par šo lietotni

Neierobežojiet savu apavu iepirkšanās prieku tikai veikalā vai datorā! Lejupielādējot aplikāciju Instreet, tev ir iespēja ar vienu klikšķi iegādāties modernākos kedu apavu modeļus un saderīgos apģērbus un aksesuārus. Turklāt iegādājieties populārākos pasaules slaveno zīmolu modeļus, piemēram, Nike, Adidas, Reebok, Puma vai New Balance ar īpašām atlaidēm un nomaksu, lai kur jūs dotos un kad vien vēlaties.

Kas atrodas ielas mobilajā lietojumprogrammā?

Visu nepieciešamo ir iespējams atrast ielas mobilajā aplikācijā! Ir desmitiem zīmolu produktu dažādās kategorijās vīriešiem, sievietēm un bērniem. Ielas mobilajā aplikācijā jūs gaida kedas, sporta apavi, skriešanas un pastaigu apavi, ikdienas apavi, zābaki, zābaki, sandales, čības un āra preces.

Sieviešu apavi un daudz kas cits

Instreet mobilajā aplikācijā ir daudz alternatīvu, kas apmierinās sieviešu aizraušanos ar apaviem. Papildus ikdienas modeļiem, kurus varat izmantot visos gadalaikos, jūs varat izvēlēties starp zābakiem un zābakiem ziemai un krāsainām sandalēm un čībām vasarai. Instreet sieviešu apģērbu kategorijā t-krekli, sporta krekli, treniņtērpi, flīss, šorti
un zeķubikses modeļi. Tiem, kuri vēlas papildināt savu kombināciju ar tādām detaļām kā brilles, somas, cepures, šalles, beretes vai cimdi, vajadzētu izpētīt piederumu kategorijas produktus.

Modernākie vīriešu apavu modeļi

Tādu zīmolu kā Nike, Vans, Hummel, Skechers, New Balance vai Adidas modernākos modeļus varat atrast mobilajā aplikācijā Instreet, kas piedāvā daudzas sporta apavu iespējas vīriešiem, kuri dod priekšroku komfortam gan brīvdienās, gan darba dienās. Nav aizmirsti arī tie, kas vasaras mēnešiem dod priekšroku sandalēm un čībām. Crocs, Kinetix, Nike, Birkenstock, Havaianas, Lumberjack, ASV Varat izvēlēties kādu no tādu zīmolu dizainiem kā Polo Assn vai Dockers atbilstoši savam stilam. Jāpiebilst arī, ka Instreet mobilajai aplikācijai ir basketbola apavu, astroturf apavu un krotāžu iespējas tieši vīriešiem. Vīriešu apģērbu kategorijā var atrast dažādu krāsu un izmēru t-kreklus, sporta kreklus, treniņtērpus, mēteļus, flīsus, lietusmēteļus, šortus, bermudu salas un džerkus, kas vislabāk pavadīs visus jūsu apavus.

Krāsainākās iespējas bērniem

Ielu bērnu kategorijā ir dažādas iespējas gan zēniem, gan meitenēm, kas radītas vecākiem, kuri vienmēr vēlas saviem bērniem labāko. Šajā kategorijā varat apskatīt katra meklētā modeļa krāšņākos produktus, sākot no kedas un beidzot ar zābakiem un zābakiem, no sandalēm un čībām līdz ikdienas apaviem.

Desmitiem zīmolu kopā!

Ar Instreet mobilo aplikāciju jūs varat sasniegt desmitiem vadošo zīmolu savās jomās, piemēram, Nike, Adidas, Reebok, Puma, Vans, Kinetix, New Balance, Skechers, Asics, Lumberjack, Superga, Palladium, Us Polo, DC, Etnies, Tomijs Hilfigers vai Dockers. Jūs varat baudīt uzticamu, vienkāršu un ātru iepirkšanos.

Atlaižu iespējas kabatā

Ar Instreet mobilo aplikāciju jebkurā laikā vari būt informēts par visām iespējām un atlaidēm. Ja aplikācijas paziņojumu opcijas paturēsi atvērtas, uzreiz varēsi paspēt uz īpašo atlaidi, kas Tev tiks piemērota, un pie Tevis būs pasaules slaveno zīmolu apavi, apģērbi un aksesuāru modeļi par izdevīgākajām cenām. Ja vēlaties, varat izmantot arī dažādas atlaides, ievadot kategoriju Outlet.

Bezmaksas sūtīšana

Ir bezmaksas piegādes iespēja jūsu pirkumiem no Instreet mobilās aplikācijas. Nav piegādes maksas par visiem pirkumiem, kuru summa ir 300 TL vai vairāk.

Iepirkšanās iespēja uz nomaksu

Iepērkoties lietotnē, varat novērtēt dažādas norēķinu iespējas:

• Viens maksājums ar kredītkarti un/vai debetkarti
• Apmaksa pa daļām ar kredītkarti
• Ar pēcmaksu

Maksājumiem ar kredītkarti tiek nodrošināta arī iemaksa uz līgumā iesaistīto banku kredītkartēm.
Atjaunināta
2024. gada 14. maijs

Datu drošība

Drošība sākas ar izpratni par to, kā izstrādātāji vāc un kopīgo jūsu datus. Datu konfidencialitātes un drošības prakse var atšķirties atkarībā no izmantojuma, reģiona un vecuma. Izstrādātājs ir sniedzis šo informāciju un laika gaitā var to atjaunināt.
Šajā lietotnē ar trešajām pusēm var kopīgot šo veidu datus.
Personas informācija
Šajā lietotnē var vākt šo veidu datus.
Atrašanās vieta, Personas informācija un vēl 5
Dati netiek šifrēti
Varat pieprasīt datu dzēšanu

Vērtējumi un atsauksmes

3,6
7,52 tūkst. atsauksme

Jaunumi

Sizden gelen geri bildirimler doğrultusunda uygulamamızı geliştirmeye devam ediyoruz. Artık sadece telefon numaran ile hesabına erişim sağlayabileceksin.
Uygulamayı hemen güncelle, yenilikleri keşfet!
Keyifli alışverişler dileriz.