Skip to Content

Kampanya Koşulları

  1. "Senin Gözünden İstanbul Yarışması" Tanburi Ali Efendi Sok. No:13 Etiler/İstanbul "adresinde faaliyet gösteren Mastercard Europe SA ("Mastercard") tarafından düzenlenmektedir.
  2. Kampanya aşağıdaki şartları kapsar ve tüm katılımcılar bu şartları kabul etmiş sayılır.
  3. Kampanya 26.01.2023 tarihinde saat 14:00’da başlayıp 26.02.2023 tarihinde saat 23:59’da sona erecektir. Kampanya www.mastercard.com (ücretsiz) internet sitesinde ve Mastercard sosyal medya hesaplarında yer almaktadır.
  4. Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde @mastercardturkiye Instagram hesabını takip edip, hesaptan paylaşılacak “Senin Gözünden İstanbul” temalı Reels’in taslağını kullanarak İstanbul’dan alacakları ilhamı Reels videosu olarak paylaşıp @mastercardturkiye hesabını etiketleyenler yarışmaya katılacaktır.
  5. Yazılan yorumlar jüri tarafından konuya uygunluk, yaratıcılık, özgünlük kriterlerine göre değerlendirilecek ve 5 kişi 1 yıllık ücretsiz İstanbul Ulaşım Hakkı (kişi başı 750 biniş hakkı) kazanacaktır. 750 biniş hakkı talihlinin Mastercard logolu kartına yüklenecek olup 26.02.2025 tarihine kadar İstanbul’daki toplu taşıma araçlarında geçerlidir. Talihliden başkası tarafından kullanılamaz, nakde çevrilemez.
  6. Yarışma sonuçları 01.03.2024 tarihinde Mastercard Türkiye Instagram hesabından yayınlanacak olup, kazanan kişiye Paha Biçilemez İstanbul ekibi tarafından bir e-posta gönderilecektir veya instagram hesabından mesaj yolu ile ulaşılacaktır.
  7. Mastercard ve Mastercard Europe SA İstanbul Temsilcilik Ofisi ("Mastercard Turkey") adına, bu yarışmanın, Karşılığı Nakit Olmayan Piyangolar Ve Çekilişler Hakkında Yönetmeliğin 4/m - 2/ç maddelerine göre Milli Piyango İdaresi izin kapsamı dışında ve iznine gerek olmaksızın yürütülmesine dair, 31.10.2023 tarihli ve E-24951361-255.05.02-46091 sayılı uygunluk yazısı, U2 Tanıtım Milli Piyango Ajansı ("U2") tarafından alınmıştır.
  8. Yarışmaya katılım ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Ticari bir koşul yoktur.
  9. Mastercard Türkiye online etkinlik esnasında ve deneyimin akışında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
  10. Bu kampanyaya 18 yaşından küçükler velilerinin/yasal temsilcilerinin onayı olmaksızın katılamaz, velilerinin/yasal temsilcilerinin onayı olmaksızın katılmış ve kazanmış olsalar bile ödülleri verilmez.
  11. Ödülü teslim alabilmek için, kampanya kayıtlarındaki bilgilerin doğruluğunun ispatı amacıyla nüfus cüzdanının ibrazı gereklidir; ayrıca Mastercard ek belge/bilgi talebinde bulunabilir.
  12. Katılımcılar, yarışmaya ilişkin katılım ve kazananların değerlendirilmesinde nihai sistem ve Mastercard kayıtlarının esas alınacağını peşinen kabul etmiş sayılırlar.
  13. Eğer mevcutsa, ödüle konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler kazanan tarafından ödenecektir.
  14. Kampanyaya katılım için katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. Kampanyaya katılmak için Mastercard ürünlerinden satın almak bir ön koşul olmayacaktır.
  15. Kazanılan ödül devredilemez ve nakde çevrilemez. Katılımcılara hiçbir şekilde geri ödeme yapılamaz.
  16. Kazanan kişinin Mastercard Türkiye sosyal medya sayfasında ilan edilmesi, kazanan şahsa tebligat yapıldığı anlamına gelir ve kazanan sonucu tebellüğ etmediği veya geç ettiği gerekçesiyle herhangi bir hak iddia edemez.
  17. Kampanya esnasında, sonuçları lehlerine değiştirmek amacıyla bilgisayar teknolojilerini kötü niyetle kullanan kişilerin tespiti durumunda, bu kişilerin kayıtları sistemden hiçbir uyarıda bulunulmaksızın değerlendirmeye alınmayacaktır.
  18. Katılımcılar, Mastercard tarafından kendilerinden istenen bilgileri tam ve doğru olarak bildirmek durumundadırlar. Eksik ya da yanlış beyan edilmiş bilgilere sahip katılımcılar, ödül kazansalar dahi bu haklarını kaybederler.
  19. Yarışma katılımı için katılımcılardan bazı kişisel bilgiler istenilmektedir. Kampanya katılımı için Mastercard tarafından kullanılabilecek kişisel verilerinizle ilgili Gizlilik Bildirimine https://www.priceless.com/privacy/tr_TR linki üzerinden ulaşabilirsiniz.
  20. Mastercard, kaynaklanan hata ve veri kayıplarından, söz konusu bilgisayar ve bilgisayar sistemlerine üçüncü şahısların yetkisiz erişimi ile benzeri durumlardan doğabilecek sorun ve zararlardan dolayı sorumlu tutulamaz.
  21. Yarışma süreci ile ilgili olarak, katılımcıların iletecekleri içerikler ve yapacakları başvurularla ilgili olabilecek her türlü ortamdaki iletişim sorunları nedeniyle Mastercard hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Kampanyanın yürütülmesini etkileyecek derecede meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım problemlerinden, bilgisayar bozukluklarından, telefon, kablo, uydu, ulaşım ağı, elektronik, kablosuz ya da Internet bağlantılarında Internet Servis Sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hata, kısıtlama, tahrif olmuş, bozulmuş veya hatalı data gönderilerinden, elektronik posta, sms gönderme hatalarından, kayıp, gecikmiş, tutulmuş e-postalardan, web sayfasına veya İnternete erişimde aksaklıklardan, yarışmanın gidişatını etkileyecek şekilde, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, gerek insan gerek insan dışı kaynaklı tahrif, bilgisayar korsanlığı, hırsızlık, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, kampanyada kullanılacak herhangi bir elektronik posta adresinin zarar görmesi, ortadan kalkması, veya ulaşılamaması nedeni ile yarışmanın uygulamasının zarar görmesi sebebiyle Mastercard, Mastercard Turkey, Ajansmedya ve U2 hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  22. Mastercard'ın yarışma şartlarını değiştirme hakkı saklıdır. Mastercard, ayrıca yarışmayı durdurma, sona erdirme ve süresini değiştirme hakkına sahiptir.
  23. Bu kampanyaya Mastercard ve U2 çalışanları katılamazlar. Katılıp ödül kazansalar dahi bu haklarını kullanamazlar.
  24. İhtilaf vukuunda İstanbul Merkez (Çağlayan) Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.
  25. Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta, Mastercard'ın ve U2'nun kampanya ve kampanya uygulama kayıtları esas alınacak ve HMK 193. madde uyarınca kesin delil olarak işlem görecektir.
  26. Etkinlikten 24-48 saat öncesinde TCKN ve HES TCKN ve HES kodu bilgileri sizinle iletişime geçen Paha Biçilemez İstanbul ekibi ile paylaşılmalıdır.
  27. Kampanyaya katılan herkes, yukarıdaki hükümleri kabul etmiş sayılır.